Darryl Middleton serveix 300 degustacions 'solidàries' a Girona per la Marató de TV3

El jugador de bàsquet assegura que ha estat cuinant tota la setmana per preparar els pastissos

No és la primera vegada que el reconegut jugador de bàsquet de 45 anys Darryl Middleton es posa darrere els fogons per causes solidàries. Ara fa un mes el jugador va preparar diversos pastissos i un gall dindi pels residents del centre social La Sopa de Girona. Aquest cop, però, el veterà de 45 anys ha decidit sumar esforços per la regeneració i transplantament d'òrgans i teixits amb diversos pastissos "solidaris" que ha ofert des de les deu del matí i fins a les dues del migdia al carrer Nou de Girona en motiu de la 20a edició de la Marató de TV3.

El jugador ha destacat que "li agrada molt la cuina" i encara més, quan es tracta "de cuinar per una causa solidària i ajudar a les persones". Middleton, ha assegurat que ha estat preparant les dolces durant "tota la setmana" i fins i tot, durant aquesta "passada nit de dissabte a diumenge". Els interessats podien degustar els pastissos per un mòdic preu que oscil·lava entre dos euros per "cupcake" - petites copes amb "mousse" de llimona i crema- i tres euros per porció de pastís.

300 degustacions "solidàries"

En total, el jugador ha ofert una varietat de set pastissos de maduixa, xocolata, moniato i formatge que han despertat el paladar de molts dels ciutadans que passejaven per la zona. La gran majoria dels compradors han ressaltat "la bona imatge i gust" dels pastissos i la importància de contribuir "mitjançant les dolces" amb la Marató de TV3. En total, el jugador ha venut 300 degustacions "solidàries", pràcticament la totalitat dels postres que havia preparat.

La venda dels pastissos s'ha portat a terme paral·lelament amb la 5a Marató de Girona on dos atletes del club d'atletisme de Girona han recorregut 42 quilòmetres en un circuit urbà en motiu de la Marató de TV3. En conjunt, una gran quantitat de pobles de Girona han preparat centenars d'activitats populars durant tot aquest cap de setmana per la Marató TV3.