Troben un nadó mort en un habitatge de Blanes

S'estan investigant les circumstàncies de la mort del nadó a l'espera de l'autòpsia

El recent nascut que ha aparegut mort aquest diumenge en un habitatge de Blanes no presenta signes aparents de violència, segons informen fonts dels Mossos d'Esquadra. La seva mare, ingressada a l'hospital de Calella, tampoc presenta indicis d'haver estat agredida. Els Mossos d'Esquadra estan investigant les causes de la defunció del nadó i de moment no es descarta cap hipòtesi, tampoc la de la mort natural. La policia resta doncs a l'espera dels resultats de l'autòpsia. La mare és una jove d'entre 24 i 25 anys i aquest era el seu quart fill. Ella i la seva parella -que no és el pare de tots els fills de la dona- viuen en un garatge del barri de Valldolitg de Blanes, on, en el pis superior, habita la mare de la noia amb la seva parella sentimental.

Els veïns de la zona afirmen que la jove parella té problemes d'addicció a la droga i que l'home, de 30 anys d'edat i jardiner, baixava de Girona cada cap de setmana per cuidar les criatures.

L'alcalde de Blanes, Josep Marigó, ha confirmat que el nadó ha estat trobat pels propis familiars, que posteriorment han avisat els Mossos d'Esquadra.