Més de 4.000 alumnes de set comarques encara no poden anar a classe després del temporal

Girona és la demarcació amb més afectació

Un total de 4.107 alumnes afectats de set comarques no han pogut anar a classe aquest divendres pels efectes del temporal Gloria en alguns centres educatius de Catalunya, que es mantenen tancats a causa dels aiguats acumulats i d'esllavissades de terra en carreteres d'accés i per d'altres motius relacionats amb la borrasca. Girona és la demarcació amb més afectació, amb 3.810 alumnes que no poden assistir als centres educatius, concretament a Sant Pere Pescador (Escola Llagut); Girona (Institut Narcís Xifra); l'Escola d'Ullà i Torroella de Montgrí, municipi amb tots els centres tancats.
A Badalona, continua sense activitat l'Institut La Riera, on hi ha 180 alumnes matriculats. A la Catalunya Central, tampoc ha obert l'Escola de Gòsol. A Lleida, es manté tancada l'Escola Bressol Arrels de Cervera i l'Escola d'Alins de Vallferrera, amb un total de 105 alumnes afectats.

Ahir uns 137.000 alumnes de primària i de secundària es van quedar sense classe com a conseqüència dels efectes del temporal Gloria, la majoria a les comarques de Girona, que va tenir 322 centres educatius tancats.