Detenen un jove per intentar empadronar-se a Girona amb una identitat falsa

El noi, de 28 anys, va presentar un passaport que no era seu a l'ajuntament

En concret, al voltant de les quatre de la tarda de divendres passat, un jove es va adreçar al consistori amb un passaport per empadronar-se. La persona que el va atendre es va adonar que les dades que expressava es contradeien amb les que constaven al document, motiu pel qual va avisar el policia assignat al servei de vigilància de la porta de l'ajuntament.

L'agent va iniciar les gestions per comprovar la identitat del noi, moment en què el sospitós es va escapar. Poc després, però, una patrulla de la Policia Municipal va trobar l'individu, que s'havia amagat estirant-se al terra d'una fleca del carrer Santa Clara. Un cop descobert, els agents van demanar-li que els acompanyés a les dependències de la Policia Municipal, on el van identificar i detenir per un delicte d'usurpació d'estat civil. El jove és Gurdeep S., originari de l'Índia i amb domicili a Girona.

De moment no han transcendit els motius pels quals el noi es volia fer passar per un altre per empadronar-se. Algunes de les hipòtesis són que sempre hauria utilitzat la identitat que constava al passaport, o bé que hauria volgut fer la gestió de l'empadronament a un compatriota seu. Es desconeix, però, el motiu real per al qual el jove va actuar d'aquesta manera.