Vallter 2000 i Vall de Núria han registrat bones xifres d'afluència aquest pont

Els gruixos de neu a les pistes d'esquí del Ripollès se situen entre els 10 centímetres a les cotes baixes i els 80 a les cotes més altes

L'estació d'esquí de Vallter 2000 va rebre aquest dijous prop de 2.000 visitants, de moment la major afluència d'aquesta temporada. Així ho ha explicat Stefi Batlle, des del departament de comunicació de l'estació qui ha afegit que des de l'inici de temporada que va començar aquest dissabte, ja han passat per Vallter un total de 7.500 esquiadors. Una xifra que, des de l'estació valoren com a "molt positiva" i que s'espera que hagi augmentat un cop hagi finalitzat el pont de la Puríssima.

Tant des de Vallter 2000 com des de Vall de Núria, han coincidit a assenyalar que els dies forts d'aquest pont seran a partir d'aquest divendres i sobretot el cap de setmana. Vall de Núria va rebre aquest dijous 1300 visitants amb el cremallera que, segons la relacions públiques, Ruth Bober, "ja era la xifra esperada". Pel que fa al complex hoteler de Vall de Núria, aquests primers dies de pont s'ha registrat un nivell d'ocupació del 65%, "mentre que per aquest divendres i dissabte ja tenim el 90% reservat entre hotels i apartaments".

De moment no s'esperen precipitacions fins diumenge però Batlle ha explicat que les baixes temperatures durant la nit han fet que es pugui continuar produint neu cada dia a l'estació de Setcases. Bober ha explicat que, de moment, la zona més alta de l'estació està tancada "a l'espera que baixin les temperatures i canviï una mica el temps". A les cotes baixes de la Vall de Núria hi ha gruixos d'entre 10 i 15 centímetres i la qualitat de la neu és pols dura. A Vallter tenen gruixos d'entre 10 centímetres a les zones baixes i 80 centímetres a les cotes altes.

Vallter 2000 manté un preu reduït provisional de 26 euros el forfet per adults i de 22 pels infants. Vall de Núria ofereix, com cada any, un pack que inclou el cremallera i el forfet i els preus ronden des dels 23 euros fins els 29 en dia festiu. A banda, ambdues estacions ofereixen preus més reduïts per abonaments de temporada.