Atropellament mortal de matinada al pas a nivell de l'avinguda Vilallonga de Figueres

És la segona víctima en menys d'una setmana al tram urbà de les vies del tren

Aquesta matinada s'ha produït la segona víctima mortal en menys d'una setmana al tram urbà de les vies del tren de Figueres. Un veí de la Marca de l'Ham ha perdut la vida en un atropellament al pas a nivell de l'avinguda Vilallonga, pels volts de dos quarts de dues de la matinada.

Santi Vila, que ha expressat el seu condol per la mort del veí, considera "inadmissible" que després de 30 anys, la solució ferroviària de Figueres no sigui una prioritat per Foment. "Segons Adif, som la quarta estació catalana i vuitena de l'Estat amb més trànsit de passatgers, amb una mitjana a l'any de 1.300.000 de viatgers", ha explicat Vila. "Però continuem amb les vies del tren travessant la ciutat i amb dos passos a nivell que ens provoquen un continu històric d'accidents com el d'aquesta matinada", ha afegit.

L'alcalde de Figueres ha conclòs que l'Estat ha deixat de prioritzar la solució ferroviària del tren al centre de Figueres, perquè ja s'han connectat amb França a través de l'alta velocitat i ha afegit que continuaran exigint una solució al Ministeri de Foment.