Un dels ponts de Girona, plató de la pel·lícula 'Tinc ganes de tu'

La presència dels actors Mario Casas i Clara Lago desperta l'eufòria del voltant de mig miler d'adolescents

Als crits de 'Mario Mario!', cap a mig miler d'adolescents s'han aplegat aquesta nit a la plaça de la Independència de Girona per poder veure els protagonistes de 'Tinc ganes de tu'. Tot i que la majoria d'escenes de la pel·lícula es graven a Barcelona, l'equip de rodatge s'ha desplaçat avui fins a Girona per filmar-hi algunes escenes, com la que es desenvolupa al pont del costat de la plaça de la Independència, on els enamorats lliguen el seu cadenat per llençar després la clau al riu.

Durant el rodatge d'aquest dimarts, en què han participat una vintena d'extres de Girona, també s'han gravat escenes a l'interior de la pizzeria Dolce Vita, a la plaça de la Independència, i està previst que continuï la gravació a la Font del Bisbe fins ja ben entrada la matinada.

El film es podrà veure a partir del 22 de juny

El rodatge de 'Tinc ganes de tu' va començar el 28 d'octubre com a continuació de 'A tres metres sobre el cel', la pel·lícula espanyola més taquillera del 2010, amb més d'un milió i mig d'espectadors als cines. 'Tinc ganes de tu' està protagonitzada per Mario Casas, Clara Lago, María Valverde i Álvaro Cervantes, i adapta la novel·la homònima de l'escriptor i cineasta italià Federico Moccia, tot un fenomen editorial amb els seus llibres sobre joves enamorats.

La continuació de 'A tres metres sobre el cel' narra la tornada a casa de Hache (Mario Casas) després de passar dos anys a Londres. El record de Babi (María Valverde) l'ha acompanyat durant aquest temps i tem el moment de retrobar-se amb ella. Tot ha canviat i haurà de reconstruir la seva vida fent nous amics o aconseguint feina. També es pregunta si serà possible reviure la màgia del primer amor. Clara Lago, que entra en el repartiment d'aquesta segona entrega, encarna Gin, el nou amor de Hache.

La pel·lícula es una producció de Zeta Cinema, Antena 3 Films, Cangrejo Films i Globomedia Cine, en col·laboració amb Antena 3, La Sexta i Canal Plus. El rodatge, sota la direcció de Fernando González Molina ('A tres metres sobre el cel') es reparteix entre Barcelona i Girona, i està previst que acabi el 30 de desembre. El film s'ha d'estrenar a l'estat espanyol el 22 de juny del 2012, i serà distribuït per Warner.Bros Pictures Intl España.

Expectació mig any abans de l'estrena

Mig any abans que s'estreni 'Tinc ganes de tu', la pel·lícula ja està causant furor, ja sigui pels afers personals dels seus protagonistes, portada de publicacions com 'Cuore', com per l'argument en sí, que ja ha enganxat milers d'adolescents amb la publicació de la novel·la. Com a exemple, la pàgina de Facebook del film té actualment més de 36.000 seguidors.

Els cadenats de Moccia

Federico Moccia narrava a la novel·la 'A tres metres sobre el cel' com els seus protagonistes lligaven un cadenat al pont Milvio de Roma per demostrar-se amor etern. L'èxit del llibre va fer que el pont romà es convertís en el símbol de les parelles d'enamorats, i també en un problema per les administracions locals, incapaces d'aturar aquesta moda.

Emulant aquesta tradició, en el rodatge d'avui l'equip de 'Tinc ganes de tu' ha convertit el pont d'Alferes Huarte de Girona en el destí dels cadenats d'amor dels protagonistes de la pel·lícula.