La 3a edició del plànol ciclista de Salt i Girona sortirà al mercat a finals de gener

El mapa, creat per l'organització Mou-te en Bici, advertirà als ciclistes dels diversos punts negres que hi ha a les dues poblacions

Fins al proper 15 de desembre els interessats poden col·laborar en la creació del plànol enviant els seus suggeriments o comentaris a l'adreça 'info@moutenbici.org'. L'organització ha penjat el plànol a la seva pàgina web i demana l'ajuda de tothom que vulgui millorar-lo aportant dades sobre noves estacions de la Girocleta, punts conflictius per als ciclistes o nova informació que pugui ser útil per als usuaris.

El director de 'Mou-te en bici', Miquel Llop, destaca que aquest plànol i guia vol ser "una eina útil" per a tots els ciclistes de Girona i Salt i, al mateix temps, un "avís a les administracions locals" perquè vigilin aquells punts més conflictius de la ciutat.

L'organització publicarà 10.000 còpies gratuïtes que s'oferiran tant als centres cívics de les ciutats com a les botigues integrades dins 'Mou-te en bici'. Segons Llop, la tercera edició era necessària perquè s'havien esgotat les còpies de la segona edició del plànol i guia i destaca que "feia falta actualitzar" les dades de la ciutat.

El president, subratlla que aquest plànol i guia és "l'únic plànol específic per a ciclistes de les dues ciutats" i que ajuda a "resoldre molts dubtes" que tenen els ciclistes sobre "què poden o què no poden fer" . Al mateix temps, en el dors del plànol, es té previst que hi hagi tota mena d'informació sobre "com aparcar les bicicletes" o per on circular en determinats carrers.