Pere Casellas (PSC) renuncia a ser diputat al Parlament per centrar-se en Figueres

«El meu compromís és amb la ciutat; va més enllà d’aquesta legislatura. Volem fer política des de Figueres i per a Figueres i el Tinent d’alcalde ha d’estar permanentment al servei dels ciutadans per si l’alcalde no hi és»

«El meu compromís és amb la ciutat; va més enllà d’aquesta legislatura. Volem fer política des de la ciutat i per a la ciutat. El Tinent d’alcalde ha d’estar permanentment al servei dels ciutadans per si l’alcalde no hi és. I especialment en un moment en el que tants figuerencs passen dificultats econòmiques», es proposa Casellas.

La decisió del primer secretari dels socialistes de Figueres arriba avalada per l’executiva local, té la comprensió, tan de l’executiva de la federació del PSC de les comarques gironines com del partit a nivell nacional, i suposa un compromís «clar i decidit» del PSC amb el votants socialistes i amb tots els figuerencs i figuerenques.

«Respecto que Vila i Canet siguin diputats però jo tinc la meva feina i la de tinent d’alcalde. No podria fer bé les tres coses. Vull centrar-me en Figueres i en els problemes de la seva gent», ha valorat el primer secretari, que descarta cap conseqüència en el pacte de govern de resultes de la seva renúncia al Parlament: «Això no haurà de suposar cap problema en la coalició de govern. Al contrari, hauria de suposar algun problema el que jo fos diputat perquè els dos principals líders del govern no podrien estar al 100% per a la ciutat».