Un creuer fora de sèrie

Títol: Un creuer fora de sèrie
Autor: Sílvia Soler
Editorial: Columna
Compra aquest llibre
Sílvia Soler (Figueres, 1961) publica la continuació de "Una família fora de sèrie" sota el títol "Un creuer fora de sèrie", on la família de l'Oriol i la Maria regalen a 28 persones més un creuer per fer ruta pel mar Mediterrani. Aquesta és la manera que tenen d'agrair-los a tots la seva col·laboració per tal de cobrar l'herència de la tia Antigua. 

"Un creuer fora de sèrie" consisteix en un relat fresc i lleuger on divertides situacions se succeeixen damunt un vaixell anomenat "La Perla del Mediterraneo" que els portarà per diverses capitals de la geografia europea. Montecarlo, Florència, Roma, Dubrovnik, Venècia i Nàpols són algunes de les parades del seu recorregut on viuran aventures d'allò més estrambòtiques.

Val a dir que la seva lectura pot resultar un pèl complicada si no s'aconsegueix memoritzar cada un dels personatges i ubicar-los dins el seu context familiar. Una mica de concentració o bé la lectura del primer relat és recomanable.

L'autora

Sílvia Soler i Guasch (Figueres, 1961) és periodista. Ha escrit la col·lecció de contes Arriben els ocells de nit (1985) i les novel·les El centre exacte de la nit (1992), El son dels volcans (Columna, 1998), L’arbre de Judes (Columna, 2001), 39+1, L'edat en què una dona sap que l'home de la seva vida és ella mateixa (Columna, 2005) i 39+1+1, enamorar-se és fàcil si saps com (Columna, 2007). Sílvia és coautora de l'obra Ramblejar (1992), un viatge a través de la història de les rambles de Barcelona. Amb la seva novel·la Mira’m als ulls va guanyar el premi Fiter i Rossell el 2003. Amb Petons de diumenge (Columna, 2008) va guanyar el premi Prudenci Bertrana 2008. La seva novel·la més recent, Una família fora de sèrie (2010), va ser publicada en català per Columna. L'autora col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació catalans.