#MètodeV

Títol: #MètodeV
Autor: Victor Valdés Arribas
Editorial: Grup62
Compra aquest llibre

Víctor Valdés, ens presenta el seu llibre autobiogràfic després d’arribar al cim de la seva carrera professional amb el Barça i anunciar que deixa l’equip a final de temporada.

Com ha arribat a ser el millor porter del món? Com ha pogut aguantar derrotes, pressions de l'entorn, les competicions i defensar els colors del FC. Barcelona en el transcurs dels seus anys daurats amb un munt de títols a l'esquena?

Tot ho ha assolit gràcies al que ell anomena “Mètode Valdés” i no és més que la fórmula màgica de superació aplicable a tots els aspectes de la teva vida professional o privada tan si ets un esportista d’elit com ell com si no.

No és un llibre "exhibicionista" sobre la seva vida, ni tampoc unes memòries. Valdés combina coneixement amb exemples personals dins del club i la seva família per tal que el lector pugui aplicar-ho sense problemes en el seu dia a dia.

Tots tenim pors, sentim pressió, moments de pànic o d’incertesa, entre d'altres. Gràcies al “#MètodeV” podem arribar a superar-ho. Les pàgines d'aquesta obra ens mostren com el millor porter del món va aconseguir “menysprear", "passar”, de la pressió per aconseguir rendir perfectament dins del camp amb el mateix xip dels entrenaments.

En definitiva, un llibre que qualsevol persona podria comprar-se sense ser amant del Barça ni admirador de Victor Valdés, el qual arriba després d'altres publicacions on s'explicava la història d'un nen que no volia ser porter però, aquesta vegada, en primera persona.