La música d'una jove promesa

Títol: La música de los huesos
Autor: Nagore Suárez
Editorial: Ediciones B
Pàgines: 416
ISBN: 9788413143255
Compra aquest llibre

Marc Estarriola.- Poques vegades una jove tuit star pot allotjar tantes esperances en el camp literari com ha ofert Nagore Suárez amb la seva opera prima "La música de los huesos". Aquesta madrilenya que va saltar a la fama a través de Twitter amb un fil publicat el 2019 guanyador de dos premis, ha fet el salt a través d'Ediciones B per a presentar la història d'Anne, una jove que retorna al seu poble cantàbric per a resoldre un misteri que engloba passat i present a través de la descoberta d'uns misteriosos ossos.

La tècnica narrativa és fluïda i fàcilment es converteix en un page turner a partir de l'inici i fins al final. És sens dubte un llibre molt recomanat per a pares que tenen ganes que els seus fills adolescents s'introdueixin en el món de la lectura. La joventut de l'autora queda palès al llarg de la novel·la, que traspua innocència i manca d'experiència (tant a la vida com en l'escriptura) però aquesta simplesa que porta implícita no la desmereix.

Si bé és cert que el final és un pèl precipitat i confús, no li resta encant a l'aposta que l'editorial ha fet per aquesta jove de 24 anys. S'esperen grans coses d'aquesta escriptora que, segons ha pogut saber El Gerió Digital, ja prepara la seva segona ficció.

Puntuació: 4 sobre 5