Com viure una vida sense penediments

Títol: Manifiesto para los héroes de cada día
Autor: Robin Sharma
Editorial: Grijalbo
Pàgines: 416
ISBN: 9788425357824
Compra aquest llibre

Marc Estarriola.- D'entrada Robin Sharma és una d'aquelles persones que quan en sents parlar ja et genera rebuig, malestar i enveja. Amb només 25 anys duia una vida de pel·lícula treballant d'advocat, amb vestits cars i amb un BMW al més pur estil Harvey Specter de la sèrie "Suits". A dia d'avui, trenta anys després, els vestits luxosos han deixat pas a les samarretes i el BMW ha estat canviat per un Range Rover atrotinat.

Ha venut més de 20 milions d'exemplars dels seus llibres i compta amb una legió de seguidors on també hi són presents Jon Bon Jovi, Taylor Swift o Desmond Tutu. A més, assessora clients com la Nasa i Microsoft, i fins i tot un membre de la família real britànica és admirador del seu treball. Els títols més coneguts són "El monjo que es va vendre el Ferrari" (Grup 62) o bé el "Club de les 5 de la matinada" (Rosa dels Vents). El darrer treball és "Manifiesto para los héroes de cada día", el 15è i que va redactar durant la pandèmia.

L'autor el va escriure com un manual per ajudar a la gent a trobar l'heroi que porten dins i deixar de passar por del que els envolta. Tothom porta un heroi dins, ja sigui un forner, un instructor de ioga o un fuster, aquesta és la seva màxima. El llibre està ple de frases inspiradores que, si bé a molts els deixen freds, també aporta consells per a "passa a l'acció" i prendre les regnes de la vida per millorar-la.

Entre les seves pàgines el lector trobarà pautes sobre com les persones més creatives, productives i pròsperes de la planeta adquireixen hàbits insuperables, controlen els seus dies i organitzen la seva vida a el més alt nivell. Per a fer-ho proposa maneres de millorar l'energia interna, augmentar la vitalitat i perllongar la longevitat.

També fa referència a maneres de liderar en el teu sector i inspirar a futures generacions. Sharma també es basa en la neurociència per tal de convertir fracassos en triomfs, temors en esperança i el sofriment en heroisme quotidià. "Manifiesto para los héroes de cada día" és una lectura recomanada pels que se senten encallats amb un passat que no aconsegueixen oblidar, un present que no acaba d'arrencar i un futur que els espanta.