El Petit Príncep del segle XXI

Títol: El niño, el topo, el zorro y el caballo
Autor: Charlie Mackesy
Editorial: Suma
Pàgines: 128
ISBN: 9788491294788
Compra aquest llibre

Marc Estarriola.- Al llarg de l'any apareixen publicats milers de contes infantils que s'acoten per edats i serveixen als més menuts per a créixer emocionalment i dotar-los de valors. Tanmateix pocs aconsegueixen deixar una petja que perdura amb el temps i són recomanats en una cadena interminable.

El Petit Príncep d'Antoine de Saint-Exupéry és conegut universalment per la seva capacitat de captivar petits i grans alhora que transmet missatges que han quedat a la retina de milions de persones, sobrevivint al pas del temps. Gairebé 80 anys més tard apareix una obra que podria considerar-se el seu successor. "El niño, el topo, el zorro y el caballo" és una sorprenent faula de Charlie Mackesy dotada d'una simplesa extraordinària i que, alhora, t'obliga a aturar-te i rellegir els seus textos.

Els quatre personatges disserten sobre la vida, la por, els somnis, l'amor i l'amistat. Les seves reflexions ensenyaran valors als més petits i, alhora, serviran de guiatge als adults. Les il·lustracions que acompanyen el text són igualment senzilles però d'una bellesa colpidora.

Difícilment hom que no tingui fills decidirà adquirir una còpia d'aquest llibre però des d'aquí animo a tothom que ho faci. Més d'un milió de persones ja el tenen a casa seva i un servidor, quan cerca píndoles de sapiència, el rescata de les estanteries i el repassa. Una vegada, i un altra, i un altra, i un altra...