Arriba el canvi a Girona?

Després de més de trenta anys de monopoli socialista a la capital gironina, es comença a visualitzar aires de canvi, el que fins fa poc semblava impossible ara comença a ser una realitat, les actituds prepotents de la maquinaria socialista ha posat en alerta a CiU, ERC i IC. Recordem que les negociacions fetes a començament d’aquesta legislatura entre aquestes tres forces polítiques va estar a punt de fructificar, només la intervenció dels més alts dirigents de la capital barcelonina va impedir que és produís una monumental sorpresa, però aquelles converses van deixar oberta la porta i sobretot va permetre crear complicitats.

Trenta anys de PSC a Girona són molts anys, i és el principal argument per forçar un canvi a la ciutat, és el mateix argument que van utilitzar els socialistes per defensar l’arribada del tripartit a la Generalitat, ara un altre tripartit és possible a Girona i amb més dificultats a Barcelona.

Girona necessita un canvi real, és una demanda ciutadana per afrontar els nous reptes, l’arribada del TAV, les inversions pendents, la capitalitat d’unes comarques claus pel futur del País exigeixen actituds valentes i els tres partits ho saben i es preparant per assumir aquesta responsabilitat, i si cal afrontaran els canvis necessaris en persones i estratègies per no perdre una oportunitat com aquesta.  

A un anys de les properes eleccions municipals els diferents partits preparant sorpreses i canvis per afrontar les eleccions més emocionants des del començament de la democràcia a la capital gironina. En les properes setmanes els diferents partits començaran a moure fitxa, sabrem quins canvis presenten i veurem si el canvi de veritat és possible.