No tolerem més insults ni vexacions a Facebook

Des d'El Gerió Digital hem pres la determinació de dir 'prou' definitivament als comentaris plens d'insults, odi, ira i i vexacions envers altres persones i col·lectius. Les darreres setmanes, més concretament des de la celebració del referèndum vinculant de l'1 d'octubre, s'ha experimentat un increment exponencial d'aquest tipus de comentaris a Facebook, fet que considerem intolerable.

A partir d'avui s'inicia un filtratge automàtic dels comentaris que es realitzin a la nostra pàgina, blocant algunes paraules clau i, per extensió, tota la publicació. No és menys cert que de moment només s'han registrat insults en llengua castellana, i és que els atacs principalment provenen d'usuaris que es comuniquen en aquest idioma.

Considerem vergonyant la incapacitat de tots aquells que són saben argumentar el seu punt de vista sense haver de faltar el respecte als altres ni ferir-los de forma gratuïta i indiscriminada. Les opinions són un valor molt preuat a El Gerió Digital però no a qualsevol preu.

Pel que fa a la resta de comentaris que no es puguin filtrar de manera automàtica un moderador vetllarà pel correcte ús de la xarxa.

Salut, seny i respecte.