El pas de l'equador - Diari de campanya (Dia 36)

La primera activitat del dia ha estat latwittentrevista. Maria Mercè Roca (1) ha respost a les preguntes dels seus seguidors a Twitter amb la voluntat de parlar i debatre i respondre preguntes amb els ciutadans, ja que ERC-MES no ha estat convidada al debat de Televisió de Girona, El PuntAvui i FemGirona, que se celebrava avui. Com no ho ha estat al debat de demà de RAC1.

Tot seguit s'ha enviat la nota de premsa sobre educació en la que hem explicat que des d'ERC-MES volem que l’educació sigui un dels eixos principals de les polítiques municipals. També que lamentem el recurs del PP contra la immersió lingüística i que ens posem al costat de tota la comunitat educativa enfront d’aquesta nova mesura totalitària.

A la tarda s'ha anat amb la parada a Fontajau, barri que vam bustiar el dimarts amb el programa electoral i les propostes de barri.

El dia ha acabat amb l'acte unitari a favor d'un ajuntament amb majoria independentista. L'organitzaven l'ANC, Omnium i Sumate i s'ha fet a la plaça de Germans Sàbat. Ha estat un acte clàssic amb parlaments de cada formació (ERC-MES, CiU, CUP, ICV-EUiA, i SI). S'ha de dir que la majoria de públic era dels organitzadors i partits polítics. Tinc la sensació que per aconseguir que un barri com aquest sigui independentista ens farà falta una estratègia més seductora i a mitjà termini. Però almenys es té clar que es vol fer i això ja és important.

Una de les anècdotes del dia ha estat veure com la CUP anunciava el seu acte final de campanya el dia 21 a la plaça Independència. Resulta que és el mateix dia, lloc i hora que el nostre acte de final de campanya. I sembla ser que tots dos tenim l'autorització de l'Ajuntament. Demà haurem de resoldre el tema, o bé fer l'acte final conjunt ;)

I dia a dia ja hem arribat a l'equador de la campanya. Fa una setmana que va començar i queda una setmana de campanya. Ara ja fa baixada ;)