Un conductor begut atropella mortalment un noi de 19 anys que anava en patinet a Empuriabrava

Va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona on va morir l'endemà

La Policia Local de Castelló d’Empúries (Alt Empordà) ha detingut aquest cap de setmana un home de nacionalitat espanyola de 25 anys que la matinada del diumenge, a les 6 del matí, va atropellar mortalment un jove de 19 anys que anava amb patinet per l’avinguda de la Marinada, d’Empuriabrava segons ha informat El Caso i ha pogut confirmar El Gerió Digital.

Els fets van tenir lloc a l'avinguda de la Marinada, en el sector de Montgrí, quan el cotxe que conduïa el detingut va atropellar el jove, que anava amb un vehicle elèctric tornant de treballar. Després de l’accident, el conductor es va donar a la fuga. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) desplaçada al lloc va traslladar el jove a l'Hospital Josep Trueta de Girona on va morir l'endemà.

La policia disposava de la informació del vehicle, un cotxeAudi Q2 de color vermell, però no va ser necessari buscar el conductor. Al cap de poques hores dels fets, l’home es va entregar a la comissaria de la Policia Local de Castelló d’Empúries confessant els fets.

Els agents que van procedir a la seva detenció li van practicar la prova d’alcoholèmia i va donar 0,38 mg/l