Exhaurides les entrades per veure Serrat al Festival Castell de Peralada

El cantautor posa punt i final a la seva carrera amb la gira "El vici de cantar"

El concert de Joan Manuel Serrat al Festival Castell de Peralada que se celebra el 16 de juliol ha esgotat totes les entrades. L'actuació s'emmarca en la seva última gira 'El Vici de Cantar 1965-2022' amb la que s'acomiadarà del públic després de més de mig segle damunt dels escenaris.

Aquest comiat era de cita obligada a Peralada, on el cantautor era presència fixa en gairebé en totes les edicions i que ell mateix qualificava la seva actuació a l'Alt Empordà com "un plaer i un vici", mentre que responsables del festival el qualificaven com "un amic" i un "artista admirat" com també "respectat". En aquest mateix escenari ha comparegut en tots els formats i en totes les companyies, fins i tot al costat de l’Orfeón Donostiarra.

Després d’anunciar que es retirava passats 56 anys d’una carrera plena d’èxits, el Noi del Poble-sec torna al Festival de Peralada per dir adéu a un públic amb qui ha mantingut un gran idil·li. Amb aquesta gira, un dels cantautors, poetes i compositors més rellevants del país i de l’Amèrica Llatina recalarà a Peralada la nit del 16 de juliol per oferir el seu primer concert a Catalunya, després d’iniciar-la al Beacon Theatre de Nova York el proper mes d’abril i abans de posar punt final a tota una carrera a Barcelona, la seva ciutat natal.