Gladiadors sota la pluja

El Girona FC derrota per dos gos a zero el Sevilla Atlètic

El Girona FC s’ha imposat aquesta tarda a Montilivi al Sevilla Atlètico on la pluja i el mal estat del terreny de joc s’han erigit com els principals protagonistes.  Amb aquesta victòria els de Machín s’allunyen del Getafe que ha perdut contra el Mirandés i es mantenen a la segona posició de la taula amb sis punts d’avantatge respecte els madrilenys.

La primera part ha estat una succió de caigudes, patinades, errades i pilotes llargues sense destinatari concret. Tot semblava indicar que el partit acabaria amb empat a zero i que el més raonable hauria estat anul·lar-lo davant l’inexistent drenatge de la gespa per la copiosa pluja que queia.

La segona part ha començat igual que la primera; domini absolut dels gironins davant un Sevilla que no feia gaire més que allunyar la pilota i esperar les envestides dels homes de Machín. La recompensa no ha arribat fins al minut 59 en un servei de cantonada. Centrada d'Álcaraz des de l'esquerra i rematada de Longo després de rectificar la seva posició que ha servit per a perforar la porteria de Caro. Vuitè gol a la lliga de l'italià. Deu minuts més tard ha arribat el segon gol, aquest cop de la mà de Sandaza després de rematar creuat amb el cap una pilota provinent de la dreta centrada per Mafeo.

L'única targeta groga del partit se l'ha emportat Cristian González pel Sevilla Atlètic després de deixar anar el braç contra un jugador del Girona en la disputa d'una pilota.