Vídeos

Pulpopop disfressen Puigdemont de 'Piolín' per poder votar l'1-O

Metàfora artística del grup gironí Pulpopop sobre la recerca de la llibertat i la democràcia. A través d’un Puigdemont disfressat de ‘Piolín’ que fuig de la repressió, manipulació i violència espanyola corrent amb desesperació, intenten donar un altre enfoc a l’estratègia del president per votar l’1 d’octubre, quan va fer el canvi de cotxe el dia del referèndum i ho extrapolen al simple fet del calvari que va suposar per posar un paper dins l’urna.

L’inici del vídeo intenta il·lustrar la situació actual: una butlleta en blanc, símbol de la votació, dels drets del poble, de la democràcia: cremant-se, com els vots de l’1-O que no s’han materialitzat, si bé han esdevingut un símbol de lluita del poble català, “cremat” de tanta injustícia i mentida.

El vídeo, que que es va estrenar ahir 1 d'octubre a la plaça homònima de Sant Julià de Ramis que n’és l’epicentre del rodatge, ha estat realitzat per Abracadabras: projectes amb màgia, que a més, ha creat la idea juntament amb el cantant del grup, Edgar Massegú.