Vídeos

La brigada de neteja del barri gitano de Figueres fa un videoclip sobre el reciclatge

La Brigada de neteja del Barri de Sant Joan de Figueres ha presentat aquest dijous un videoclip, que busca sensibilitzar els veïns per tal que "embrutin menys i reciclin més". Els treballadors també han fet diverses xerrades en escoles de la localitat per tal que els nens "prenguin consciència" de la importància del reciclatge.

El responsable de la brigada de bones pràctiques, Carlos Santiago, ha explicat que els ha "sorprès molt" la repercussió del vídeo, i és que en només tres dies ha rebut més de 20.000 visites.

Santiago s'ha mostrat "molt orgullós" de la feina del seu equip, i assegura que ja han notat un canvi d'hàbits en els veïns del barri. "Hem vist com les papereres s'utilitzen correctament, i no com abans que semblaven contenidors. A més, sempre ens diuen que ens troben a faltar quan no hi passem", ha assenyalat. Per la seva banda, el regidor delegat del barri, Francesc Cruanyes, ha assegurat que la voluntat del consistori és mantenir el nombre de treballadors i "si es pot" ampliar la plantilla.