Vídeos

Judit Neddermann canta contra la violència policial de l'1-O en el seu darrer videoclip

Judit Neddermann presenta el videoclip de "No volem més cops", cançó inclosa al seu últim disc, Nua (Satélite K, 2018), que denuncia la repressió policial i que va sorgir a partir del cas de l'Ester Quintana. Van quedar estrofes buides a la composició, però després de l'1 d'octubre malauradament la Judit va tenir material suficient per acabar-la.

Com explica ella mateixa: "És una cançó que vol denunciar des de la dignitat i sense amagar la tristesa i la ràbia que sento com a ciutadana que s'aplaquin moviments socials amb violència".

Es tracta també d'una "crítica a tots els responsables polítics que han pres aquestes decisions i als cossos policials que obeeixen i són capaços de generar aquestes situacions deplorables en què la democràcia i la llibertat desapareixen".

Finalment, és una denúncia cap a "l'opacitat i la falta d'informació que es facilita des dels cossos policials després d'episodis com aquests: es protegeixen internament i això fa molt difícil saber i condemnar els responsables d'aquestes agressions tan greus".