Primark obrirà a l'Espai Gironès la seva primera botiga a la demarcació de Girona

La inauguració tindrà lloc l'any vinent

Primark obrirà la seva primera botiga a les comarques gironines a l’Espai Gironès de Salt l’any vinent. La nova botiga disposarà de més de 3.700 metres quadrats d’espai comercial, distribuïts en dues plantes, amb les darreres tendències en moda per a dones, homes i mainada, amb una oferta també de calçat i complements, a més de roba interior i articles per a la llar.

La botiga comptarà amb un accés únic des de la part interior del centre comercial. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, manifesta la gran satisfacció per l’arribada al centre comercial d’una marca d’aquestes característiques. “L’aposta que ha fet Primark ens omple d’orgull. Estem molt contents que un altre operador de referencia s’instal·li a l’Espai Gironès i ho valorem com una mostra de la confiança i satisfacció que genera el centre comercial y com a exemple de gran èxit”.

Por la seva banda Carles Inacio, director general de Primark per Espanya i Portugal  manifesta: “Estem encantats amb l’obertura de la nostra primera botiga a l’Espai Gironès, la primera de les comarques de Girona. Es tracta de la setena botiga a Catalunya i ens sentim molt satisfets de poder oferir la nostra “moda increïbles, a preus increïbles” als nostres clients de les comarques de Girona i zones del voltant”.

Finalment l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha destacat: “des de l’Ajuntament ens alegrem pel fet que empreses com  Primark apostin per instal·lar-se al territori i que, a més, a l’hora de crear sinergies amb el mercat laboral de Salt, col·laborin amb els serveis locals d’ocupació com l’EMO (Espai Municipal d'Ocupació), tal i com estan fent en aquests moments durant el procés de selecció de personal per a la botiga que obriran al nostre municipi”.