L'incendi a Castell d'Aro ha obligat a desallotjar 350 persones

Creu Roja ha demanat llits en previsió que hagin de passar la nit fora

L'incendi forestal que des de les 12:49h crema a Castell d'Aro (Baix Empordà) i ha entrat fins al terme municipal de Santa Cristina d'Aro, ha obligat a desallotjar un total de 350 persones que les han dut a la Sala Polivalent de Castell d'Aro. La majoria d'ells provenen del Resort Hapimag i són de nacionalitat francesa, anglesa, alemanya i neerlandesos, així com també de l'hotel Mas Torrellas, masia Can Batet, Can Riera, la zona de Vallvanera i el Club Golf Mas Nou, a més de veïns de les urbanitzacions.

Des de Protecció Civil ja han demanat a Creu Roja 350 llits en previsió que aquesta nit haguessin de passar-la al pavelló si la situació no millora. De moment no hi ha novetats respecte l'incendi que ja ha cremat 55 hectàrees i hi treballen més d'una setantena de dotacions, quatre d'elles provinents de l'estat espanyol a través del Ministeri de Transició Ecològica.

Per la seva banda, els municipis afectats de Castell d'Aro i Santa Cristina d'Aro han activat els seus plans d'emergències municipals per a incendis. A les 20:30h s'ha previst una compareixença del comandament dels Bombers de la Generalitat, Santi Lleonart, que actualitzarà les dades, juntament amb autoritats locals a l'Espai Riudaura de Santa Cristina d'Aro.