Investiguen una baralla a fora d'un pub de Figueres on els vigilants de seguretat portaven matxets

La Guàrdia Urbana va rebre una trucada alertant però quan hi van arribar ja no hi havia ningú

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra estan investigant una baralla amb més d'una desena de persones a la sortida d'un bar musical de la plaça del Sol de Figueres (Alt Empordà). Durant la disputa, que uns testimonis van gravar en vídeo, els vigilants de seguretat del local van treure fins a tres matxets i ara la policia intenta esbrinar quan es va produir l'enfrontament i si els vigilants que apareixen al vídeo que circula per les xarxes socials són els que actualment hi treballen.

En ell, s'hi pot veure una persona estesa a terra i un grup de persones increpant els dos vigilants de seguretat que hi ha a les portes del local, que té les persianes mig abaixades. De sobte, apareix un home amb una branca d'arbre, s'atansa a un dels vigilants i intenta colpejar-lo.

Posteriorment, li llança una ampolla de vidre i el colpeja amb el pal i, aleshores, els vigilants surten de l'interior exhibint tres matxets (un d'ells en porta dos). A les imatges es pot veure com arriba a colpejar una persona però no la fereix.

De moment, ningú ha presentat cap denúncia pels fets. La policia només compta amb el vídeo i una trucada que va rebre cap a tres quarts de set de la matinada de diumenge on els avisaven d'una baralla en aquesta zona. Quan els agents hi van arribar, però, ja no hi havia ningú, malgrat la comissaria està a 500 metres del lloc dels fets. Per això, estan investigant si la disputa gravada en vídeo va tenir lloc aquest cap de setmana i verificar si els vigilants de seguretat que hi apareixen actualment hi treballen per tal de dirimir possibles responsabilitats.