Comença la campanya gastronòmica dels Fideus a la Cassola de Tossa

Durant tot el juny, 14 restaurants hi participen amb el seus menús

Durant tot el mes de juny, catorze restaurants de Tossa de Mar (Selva), que formen part del col·lectiu que potencia la cuina tradicional del municipi, participaran a la 9ª edició de la campanya gastronòmica dels Fideus a la Cassola.  

Aquest és un plat que ha estat present des de sempre a les llars de Tossa,  i que cada mestressa cuinava amb la seva pròpia recepta, seguint la tradició familiar i en funció dels productes de temporada que tenia a l'abast.

Els restaurants que s'han adherit a la campanya d’enguany proposen un menú de tres plats amb un entrant, un plat principal de fideus a la cassola a escollir entre un mínim de dues varietats diferents, uns postres, i aigua, vi o refresc. Algunes de les opcions que s'oferiran són, entre d'altres: fideus a la cassola amb cloïsses i escamarlans; amb calamar, sèpia de Tossa i escórpora; amb cabra de mar; amb sèpia i carxofes confitades; amb costella ibèrica i ceps; fideus negres amb calamarsets i cloïsses; fideus de “senyorito”; fideus mar i muntanya a la cassola; fideus amb lluerna; amb marisc; amb verdures de temporada; amb botifarra; amb llamàntol i cloïsses; fideus a la brasa de carbó....

Els establiments que participen en aquesta 9ª edició dels Fideus a la Cassola de Tossa de Mar són: Bahia, Ca la Carme, Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, L’Ajustada, Marina, Mestre d’Aixa, Sa Barca, Sa Muralla, Santa Marta, Victòria i Víctor.