Elton John exhaureix les entrades del concert de Cap Roig en 20 minuts

L'artista britànic inaugura el festival el 4 de juliol

Les entrades per al concert d'Elton John al festival de Cap Roig s'han esgotat en només 20 minuts. Aquest matí a les deu es posaven a la venda les entrades d'un dels concerts més esperats de la 14ena edició del festival.

L'any passat, Sir Elton John va haver d'anul·lar l'actuació per sotmetre's a una operació d'apendicitis. Un any després, el festival ha aconseguit tornar a tancar l'acord amb l'artista britànic, que serà l'encarregat d'inaugurar el festival de Calella de Palafrugell (Baix Empordà) el proper 4 de juliol.

Les entrades costaven de 200 a 260 euros. Des del seu debut l'any 1969, Elton John ha venut més de 250 milions de discs.

El nom d'Elton John era el gran reclam de la programació del festival de l'any passat. Poc dies abans del concert, però, el músic britànic va haver de suspendre tota la gira europea per entrar a quiròfan a causa d'una apendicitis. Després d'aquell contratemps, el director del festival, Juli Guiu, ja va deixar entreveure que treballarien de nou perquè Elton John actués dalt l'escenari de Calella de Palafrugell l'any vinent.

La setmana passada, durant la presentació de la programació d'aquest 2014, aquesta voluntat es va transformar en realitat i el festival anunciava que Sir Elton John seria l'encarregat d'inaugurar el festival, el proper 4 de juliol.
El fet que aquest fos un dels artistes més desitjats pel festival ha tingut també una resposta clara entre el públic: les entrades s'han esgotat en només 20 minuts. La venda arrencava a les deu i, fins i tot, a causa de l'allau d'entrades al web el servei s'ha col·lapsat i durant uns minuts no ha funcionat. Ha calgut que els responsables del sistema de vendes reiniciessin el sistema que, poca estona després, ha funcionat amb normalitat. Les entrades costaven de 200 a 260 euros. 

A banda d'Elton John, el festival d'aquest 2014 durà a Calella de Palafrugell artistes com Pet Shop Boys, Robert Plant, Placebo, James Blunt i Barbara Hendricks. Pel que fa als artistes catalans hi actuaran Els Amics de les Arts, La Iaia, Els Pets i Sergio Dalma, a més de les corals Geriona i Deudeveu. Altres artistes que completen el cartell són Antonio Orozco, David Bisbal, Luz Casal, Hombres G, Duncandhu i Dani Martín.