La sort i Àlex Martínez tomben un Girona apagat

Un gol de falta del jugador del Múrcia deixa fora de joc als gironins (1-0)

Partit molt dur i ben travat el que ha plantejat el Múrcia aquesta tarda, per tal de sobreposar-se a un Girona F.C que ha pagat cara una mala segona part a la Nueva Condomina.

Els locals han començat el partit de la mateixa manera que la temporada: llançats. Els gironins, no obstant, han aconseguit agafar el tempo del partit al llarg de la primera part, rel·lantitzant-lo i apropant-se a portería mica en mica. Tot i el domini de la possessió, un xut d'Eloi Amagat de falta que ha fet tremolar l'escaire de Casto, ha estat l'ocasió més clara fins al descans per part blanc-i-vermella. Els murcians, per la seva banda, confiaven en el contraatac i les espontànies arribades de Saúl Berjón en punta.

La tornada dels vestidors ha estat totalment contrari al que s'havia pogut observar anteriorment. El Murcia ha sortit molt més agressiu, amb les línies pujades i pressionant molt més endavant. Davant la descol·locació dels homes de Ricardo Martínez, ha arribat la falta al minut cinquanta-set de partit que ha decidit el matx. Alex Martínez, doncs, xuta i la pilota és rebutjada per la barrera, que en una estranya paràbola deixa a Becerra clavat. El Girona, però, no s'ha rendit i ha continuat intentant-ho malgrat la gran defensa murciana, molt ben col·locada i impedint l'avanç dels visitants. El partit ha acabat amb un Girona posant més cor que cap i amb un resultat que el deixa a la tretzena posició de la classificació amb onze punts.

Fitxa Tècnica

1-REAL MURCIA: Casto, Molinero, Mauro, Óscar Sánchez (Truyols, min.45), Alex Martínez, Acciari, Dorca, Eddy, Tete (Iván Moreno, min.66), Saúl Berjón (Albiol, min.84) i Kike García

0- GIRONA FC: Becerra, Juanlu, Migue, Carles Mas, David García (Juncà, min.71), Matamala, Eloi, Adrià Carmona (Gerard Bordas, min.61), Felipe Sanchón, Jofre Mateu (Jandro, min.70) i Chando
GOL: 1-0: Alex Martínez, min.57

ÀRBITRE: David Pérez Pallas (C.Gallec). Ha mostrat groga als locals Óscar Sánchez (min.8), Mauro (min.16), Molinero (min.55) i Acciari (min.74) i als visitants Carles Mas (min.56), Matamala (min.65) i Eloi (min.77)