Alérgicas al Polen, Salva Racero i Sara Roy als 3ers Vermuts Musicals de Vilablareix

La cita tindrà lloc entre el 27 de març i el 10 d'abril

Vilablareix (Gironès) acollirà aquesta primavera la tercera edició dels Vermuts Musicals, un cicle de concerts de petit format que es celebra els diumenges al matí. Aquesta edició proposa un canvi de dates respecte les dues primeres, que s’havien celebrat el setembre, i serà entre el 27 de març i el 10 d’abril. Els concerts seran a la plaça Perelló i estan organitzats per l’Ajuntament de Vilablareix i la promotora gironina La Tornada.

La tercera edició del festival suposarà també una gran aposta ecològica. Els Vermuts Musicals funcionaran exclusivament amb energia verda i serà possible gràcies a acumuladors d’energia solar. D’aquesta manera, el cicle fa un gran pas endavant en matèria de sostenibilitat i eliminarà tota la connexió amb el sistema elèctric per tal de reduir l’impacte medioambiental. La cita serà la posada en marxa del projecte Ecològig, impulsat per l’empresa de so AdLibitum en col·laboració amb La Tornada, que treballarà per sonoritzar concerts i festivals amb energia solar.

La primera cita serà amb Alérgicas al Polen, una banda amb menys de dos anys de vida que ja ha publicat dos treballs discogràfics i ha entrat amb força al panorama musical català. Amb lletres quotidianes i una música entre el pop i la cançó d’autor.

Una setmana més tard, el diumenge 3 d’abril, serà el torn de Salva Racero, un dels artistes més multidisciplinars de Catalunya. Després de protagonitzar musicals com “Mar i cel” i de ser vocalista de Lax’n’Busto durant una dècada, ja fa uns anys que ens ensenya la seva proposta en solitari. Racero oferirà un concert íntim i minimalista, en format duet, amb cançons del seu primer disc, cançons de Lax’n’Busto i temes especials com “Un Sant Jordi diferent” o “No em demanis que et recordi”.

El relleu l’agafarà Sara Roy, que a Vilablareix actuarà en format trio, és una de les artistes que més ha sonat a les ràdios catalanes durant el 2021, suma tres nominacions com a finalista als Premis Enderrock i “Tot és més fàcil”, amb Miki Núñez, acumula més de 650.000 reproduccions entre Youtube i Spotify.

Tots els concerts començaran a les dotze del migdia i les entrades, que tenen un preu simbòlic de 3 euros, es poden comprar al web de l'Ajuntament.