Detingut un jove per agredir dues persones a Santa Coloma de Farners i robar-los

Les va assaltar per l'esquena i donar cops de puny i puntades de peu al cap

[ACTUALITZAT 13:41h] Els Mossos d’Esquadra juntament amb Policia Local de Santa Coloma de Farners (Selva) han detingut avui un jove de 21 anys, de nacionalitat gambiana i veí de la mateixa població, com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació.

El primer dels fets va tenir lloc cap a les nou del vespre del dia 19 d’abril, quan els mossos van rebre l’avís que s’havia produït un robatori violent a la via pública. El lladre va assaltar la víctima per l’esquena mentre tornava a casa seva al Passatge Joan Miró de Santa Coloma de Farners.

Segons la víctima, un home el va agredir amb un fort cop a l’esquena que el va deixar estabornit, moment que va aprofitar per continuar-lo colpejant i, tot seguit, registrar la bossa que portava.

La víctima va ser traslladada en ambulància a l’hospital amb diverses ferides a l’esquena, els braços i la cara. El segon robatori va tenir lloc el dia 26 d’abril, en la mateixa franja horària que l’anterior, quan la Policia Local de Santa Coloma de Farners va rebre l’avís d’un home demanant auxili al carrer Sant Dalmau.

Quan els agents van arribar van auxiliar a la víctima, un home de 68 anys, que presentava ferides per tot el cap. L’home va manifestar als agents que un noi jove el va empentar per l’esquena tirant-lo al terra. La víctima es va resistir i el lladre el va arrossegar fins al carrer Anselm Clavé, on li va donar puntades de peu al cap fins que va deixar anar la seva bossa. En aquest cas el lladre es va emportar 250 euros i uns sobres amb joies.

Es dona la circumstància que les dues persones assaltades són botigues del municipi. El primer és el propietari d'un estanc i el segon és un joier.

La investigació ha conclòs avui amb la localització i detenció del presumpte autor dels dos robatoris. El detingut, passarà pròximament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners