Temporal de gregal a Blanes

Les darreres 48 hores s'han registrat onades de fins a 8 metres d'alçada i vents de gregal de fins a 50 km/h. A Blanes les onades han castigat amb força la platja i el passeig marítim.

Aquestes han arrossegat la sorra al capdamunt del passeig per on passen els vianants en diversos indrets al llarg del litoral blanenc, però s’ha concentrat especialment en part del Passeig Cortils i Vieta, on s’acumula una gran quantitat acompanyada de vegetació, pedres i altres deixalles en alguns trams. La senyalització per precaució està instal·lada a la part que connecta amb la Plaça Catalunya.

Pel que fa al Passeig del Mar, la força de la mar ha malmès algunes de les pedres que configuren el sòl d’aquest tram  i ha trencat alguna peça del mur de Sa Palomera que ja va resultar afectat en el darrer temporal del desembre. En aquest darrer indret el pas està barrat precisament per les tanques d’obra de 2’5 metres d’alçada que protegeixen la zona on s’estan fent els treballs de reconstrucció del muret, que té uns 50 metres d’alçada.