A ple rendiment - Diari de campanya (Dia 35)

Ahir no vaig poder fer l'entrada al blog corresponent, perquè els servidors d'AraGirona no funcionaven. Per tant sintetitzaré els temes de campanya en què he pogut participar en aquests dos dies.

Han estat dos dies d'anar a bustiar el nostre programa i les propostes de barri tant a Fontajau com a la Devesa. Hem repartit el material imprès a 700 bústies. Altres anys això s'encarregava a una empresa especialitzada, però fent-ho nosaltres evidentment estalvíem costos i ens ho fem al nostre gust.

Aquests dies també estic convocant una trobada per parlar de comerç que farem aquest divendres. Forma part de les trobades sectorials amb representants dels diferents sectors. El comerç té un paper molt important a la nostra ciutat, i nosaltres volem defensar sobretot els petits establiments que són els que ho tenen més complicat per sobreviure, però en canvi són els que estructuren i cohesionen els nostres barris.

També estem planificant el rodatge d'un espot electoral que farem córrer per les xarxes socials. El rodarem divendres i hem de preparar el guió i tot el necessari per poder-lo enregistrar aquest divendres.

Una altra de les tasques que s'ha intensificat és la de preparar les rodes de premsa i les notes de premsa que enviem posteriorment. Tenim molts missatges per explicar i no sempre és possible que els periodistes puguin seguir el nostre ritme. Així que la millor forma d'ajudar-los és facilitant-los la feina i passar-los la informació el més treballada possible.

Avui hem fet l'acte central de campanya. En aquest tipus d'actes sempre acabes patint per si ompliràs l'aforament. Els assistents acostumen a arribar puntuals tirant a uns minuts tard, i clar això fa patir, perquè falten cinc minuts i encara hi ha la sala mig buida. Al final han faltat lloc i s'han hagut d'afegir cadires. A més el format de l'acte ha estat diferent. En Terricabras, la Maria Mercè i en Xavier Amores estaven asseguts en butaques i han estat conversant durant una hora sobre temes de ciutat. Un format distès i agradable que permetia als ponents explicar-se amb comoditat. Un encert, vaja.

Ara sí que la campanya està a ple rendiment. I gairebé el calendari et porta sol. En poc menys d'una setmana haurà acabat i no ens n'haurem donat compte.