Desconnexió o no... - Diari de Campanya (dia 26)

Avui a casa tothom tenia festa d'escola, i vaig decidir agafar-me festa de la feina per passar el dia en família. La idea era desconnectar dels temes de campanya, però no ha estat ben bé així ;)

Al matí hem enviat una nota de premsa explicant que destacats representants del socialisme catalanista gironí donen suport a la coalició ERC-MES per Girona. Entre ells hi ha José Antonio Donaire, geògraf i expert en turisme; Ferran Cordon, metge de família; Manel Serra, economista; Pere Bugés, advocat; Joan Manel Barceló, pedagog; Pilar Roure, treballadora del sector públic jubilada; Joan Birba, treballador municipal; Frederic Cabré, arquitecte; Miquel Fañanàs, escriptor; Joaquim Coelho, enginyer; Núria Arnay, exdirectora dels Serveis Territorials de Treball a Girona i Josep Maria Birulés, arquitecte. El manifest també el subscriuen els regidors actuals que formen part del Moviment d’Esquerres al Ple municipal de Girona, Pia Bosch, Xavier Amores, Amèlia Barbero, Joaquim Bonaventura i Àngel Quintana i els exconsellers socialistes Joan Manuel del Pozo, Marina Geli i l’exsecretari general de Mobilitat, Manel Nadal. Confio que el seu suport al projecte conjunt que estem elaborant ERC i MES ajudarà a que altres persones també hi confiïn.

Per whatsapp m'ha arribat el resultat en regidors d'un sondeig electoral. Firmaria ara mateix la previsió que ens donava a nosaltres. Però sincerament, no en faig gaire cas de les enquestes. Ni quan ens són positives ni tampoc quan ens són negatives. Segueixo pensant que hem de fer la millor campanya possible i la gent ja decidirà el dia de les eleccions.

Durant el dia també s'ha aclarit diferents temes relacionats amb la meva participació en debats. Finalment la Maria Mercè Roca (1) podrà participar al debat que es fa demà (dimarts) a Santa Eugènia, i per tant no caldrà que estigui pendent d'haver-la de substituir (ja que no teniem clar que hi pogués assistir). D'altra banda el dijous a les 19h. aniré al debat que organitza la Xarxa pels Drets Socials. També m'han confirmat els continguts del debat de l'Eixample que es fa divendres i he confirmat assitència al debat de l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya, que tindrà lloc el dia 19 a les 19h.

En alguna estona lliure he aprofitat per convocar contactes personals a la trobada que organitzem dimecres al Parc Científic sobre empresa i dinamització econòmica, i el que organitzem dijous sobre relació entre universitat i ciutat.

Finalment he confirmat via mail la nostra disposició a signar el document que ens proposa l'ANC, aquesta vegada sense referències a pactes postelectorals, i a assistir a l'acte de signatura que es farà a la plaça de Germans Sabat.

En relació a temes de publicitat, avui ens han comunicat que les campanyes que volíem fer a Facebook i Twitter les haurem de fer a través d'una agència que ens proporcionen des del partit a nivell nacional. Sembla que d'aquesta manera millorarem en temes de gestió. 

Acabo el dia repassant propostes de barri, que volem incloure en un material que hem d'imprimir ben aviat.