Darrer cap de setmana abans de campanya - Diari de Campanya (dia 25)

Aquest cap de setmana ha estat el darrer abans de l'inici de la campanya electoral. El dissabte al matí vam fer parada fora del Mercat del Lleó. És un bon dia per ubicar-s'hi ja que molta gent hi acudeix per fer-hi la compra. Com sempre, gent de tot. Els que prefereixen no aturar-se, els que et diuen que no cal que gastis paper ni temps perquè ja ens voten, i els que s'aturen a comentar-te algun tema. D'aquests darrers n'hi va haver més que altres dies. Suposo que el clima preelectoral també afavoreix que les persones et vulguin explicar coses.

De camí cap al Mercat vaig trobar-me un amic que ara dirigeix un club esportiu a Salt. Em va dir que havia parlat amb els altres candidats a l'alcaldia de Salt, però que no ho havia fet amb el d'ERC. Òbviament de seguida vaig passar-li el contacte al nostre candidat de Salt. Si volem treballar amb perspectiva d'àrea urbana cal començar per les petites coses.

En temes de difusió aquest cap de setmana he preparat un rollup amb la imatge de la Maria Mercè Roca, una imatge per fer difusió via whatsapp d'una trobada que farem el dimecres per parlar d'economia i empresa, i també he anat a fer algunes fotos de la ciutat per incloure al programa que haurem d'imprimir aquesta setmana. També he fet un resum de les propostes que tenim pels diferents barris de la ciutat de cares a un material que estem preparant per difondre-les. En temes de premsa he preparat una nota de premsa que s'enviarà demà sobre suports que la candidatura rep de personalitats gironines de tradició socialista catalanista.

El cap de setmana ha acabat amb una trobada i visita pel barri de Can Gibert del Pla amb en Josep Maria Dalmau, un militant d'ERC d'aquest barri, molt implicat en els moviments veïnals. L'estona que hem passat junts ens ha servit per preparar el debat que hi haurà el dimarts a Santa Eugènia.