Treball i descans - Diari de Campanya (dia 24)

Al matí hem anat a la manifestació de l'1 de maig. Aquest any es veia més presència de partits que altres anys. S'ha de dir que almenys l'acte feia més goig. Les representacions més nombroses eren les dels sindicats. I estic totalment d'acord amb ells que malgrat el govern vagi dient que sortim de la crisi, els nivells d'atur, i especialment atur juvenil, segueixen siguent alarmants. A més, la major part de l'ocupació que es crea és precària i de poca qualitat. Per tant cal seguir reivindicant, més que mai, els drets dels treballadors i les condicions laborals dignes.

A la manifestació he pogut parlar amb la gent de Compromís amb Girona, que cada vegada van destapant més la seva ànima de Podem que porten entre la seva gent. Personalment penso que com més opcions polítiques hi hagi capaces de mobilitzar l'abstenció, doncs millor. Em deien que noten un cert buit d'altres partits d'esquerres cap a ells. Fet que no fa més que demostrar que hi ha partits que s'anomenen renovadors, que repliquen les pràctiques de la vella política, dia sí, dia també. 

La resta del dia intentant descansar. Bé a la tarda he preparat el disseny d'un rollup (una pancarta vertical enrotllable) i poca cosa més. Vull aprofitar aquests dies de festa per agafar piles de cares a la campanya. No podem arribar a la campanya cansats!

I ara, m'acabo d'adonar que ja s'ha acabat l'abril. Us ho dic de veritat. Sé que he anat a la manifestació de l'1 de maig, però fins ara no he creuat dades amb el calendari interior i veig que s'ha acabat el mes anterior. Quin cap que porto!