Condensació - Diari de Campanya (dia 22)

Avui hem estat treballant en la versió reduïda del programa. No tenim pressupost per editar tot el programa (de més de 50 pàgines) i per tant cal seleccionar dos o tres propostes de cada apartat que són les que posarem en un fulletó que imprimirem. I la feina de condensació no és fàcil. Sort que tindrem una versió completa online amb totes les propostes.

Aquest matí hem enviat una nota de premsa sobre mobilitat. Una nota de premsa serveix per facilitar la feina als mitjans de comunicació. Es tracta de redactar la notícia com si ja la llegissis en un mitjà. Amb titulars i redactat en tercera persona. En aquest cas hem destacat que proposem crear la targeta BUS 25 que amplia els avantatges de la targeta UdG a tots els joves de la ciutat menors de 25 anys. També proposem ampliar la targeta de bus que beneficia als majors de 70 anys, per incloure els majors de 65. 

En difusió hem demanat un parell de pressupostos d'impressió per dos materials que repartirem en campanya. Encara hem de tancar els continguts i fer el disseny, però la setmana vinent haurà d'entrar a impremta. Buffff..
 
Un altre dels temes que hem parlat ha estat la contractació de la publicitat als dos diaris en paper de la ciutat. Només posarem aquest anunci en portada de cares a l'acte final de campanya i cal reservar-ho amb temps. Per aquest acte també estem buscant alguna actuació musical per amenitzar-lo i avui hem estat estudiant propostes. Quan estigui tancat ho explico.

A la tarda hem tingut una trobada amb el Secretariat de la Coordinadora d'ONG. He acompanyat a la Maria Mercè Roca (1) i a l'Amèlia Barbero (24) i hem estat parlant del funcionament dels temes de cooperació al desenvolupament a la ciutat, del Consell Muncipal de Cooperació, dels agermanaments... Ha estat una trobada profitosa per posar-nos al dia i comentar propostes programàtiques.

Tot seguit, a les 7h, hi havia el debat "Parlem de cultura. Quin ha de ser el projecte cultural de Girona?" que ha organitzat Òmnium Gironès. La Maria Mercè, hi ha hagut d'exposar les propostes en un minut. Màxima condensació!