Ajustant el temps i el pressupost. Diari de campanya (dia 20)

Avui hem tornat a la càrrega, després d'un diumenge tranquil. Tan tranquil que ahir vaig decidir fer festiu del blog ;)

El primer tema que ha aterrat al meu timeline ha estat la resposta per part de la gent del'"Espai de confluència de l'esquerra rupturista" (Compromís per Girona, ICV i CUP), que han acordat que, malgrat podem assumir totes les línies d’actuació comunes en participació ciutadana que proposen de cara a les municipals, no ens hi volen perquè no hem assistit a les darreres reunions que han convocat. En fi... Em costa d'entendre que un motiu així impedeixi poder presentar un front més ampli compromès amb la participació a la ciutat. Però de ben segur que tindrem ocasió d'entendre'ns quan siguem al proper ple municipal.

En el que sí que participarem és al debat que organitza la Xarxa pels Drets Socials de Girona. Serà el dia 7 de maig a les set de la tarda a l'auditori Irla. Hi serem amb les nostres propostes d'acció social, habitatge, ocupació, etc. L'originalitat d'aquest debat és que les preguntes les pot formular qualsevol persona, fent-ho arribar a premsa@xds.cat, al twitter @xdsGirona, al HT #debatxds i també al Facebook.

A les cinc de la tarda reunió per parlar del pressupost de campanya. Es tractava de decidir com acabem d'ajustar la despesa prevista d'ara i fins a final de campanya. La veritat és que el pressupost és ajustadíssim, però també sabem que la inversió econòmica no té a veure amb els resultats. I l'exemple clar va ser la darrera campanya a les eleccions europees. Amb el pressupost més minso que mai hem disposat vam aconseguir el millor resultat dels darrers anys, i vam aconseguir guanyar les eleccions a Girona.

Després d'aquesta reunió, n'ha vingut una altra. En aquest cas per parlar del programa que presentem per als barris. En els darrers anys hem anat parlant amb associacions de veïns i altres col·lectius, recollint informació i propostes. Ara tota aquesta informació cal sintetitzar-la en actuacions que faríem a cada barri en cas que puguem governar.