Vigília de Sant Jordi de cine - Diari de campanya (dia 15)

Avui al matí hem començat amb una roda de premsa de la Maria Mercè Roca (1) i l'Àdam Bertran (7) per parlar de les nostres propostes sobre joventut. La nostra cap de llista ha dit que "Girona ha de ser una ciutat d'oportunitats per a tots. Però sobretot pels joves, que són qui més estan patint aquesta crisi. Per això farem de la formació i la lluita contra l'atur juvenil una de les prioritats del govern".

Un dels altres temes d'avui ha estat l'Ernest Maragall. Estem intentant que pugui venir en campanya a fer algun acte a Girona. Sembla que podrà venir un dia com a mínim. Crec que és important que es visualitzi clarament l'aposta que hem fet els dos partits per teixir un projecte comú per  a la ciutat i el país. Per això, que vingui en Maragall en campanya ajudarà aconseguir-ho.
 
A la tarda, sortint de la feina, he anat fins a la impremta per recollir 2.000 díptics que havíem encarregat per poder repartir demà. Han quedat ben impresos i els hem tingut a temps. Pel que fa als continguts, us recomanaria que demà passeu per la parada que tindrem a la Plaça Catalunya i us el donarem.

M'ha agradat veure com en Josep Canal de la candidatura "Compromís amb Girona" ja ha fet el seu segon post del diari de contracampanya. Crec que és un bon exercici explicar com funciona això de la política local. Per contra n'hi ha d'altres que utilitzen el seu blog per atacar ERC a la primera de canvi. Sembla que en l'esquerra radical, també hi ha una nova política que sap discrepar des del respecte i una vella política que desqualifica i ataca gratuïtament fins i tot utilitzant falsedats.

Una altra tema que m'agradaria destacar és l'eina que ha posat en funcionament el diari Ara. Es diu "Si jo fos l'alcalde del meu poble" i els lectors poden dir que potenciarien i que canviarien si fossin ells els alcades o alcaldesses.

Hem acabat el dia amb l'estrena de la película documental "La Tenacitat d'un Quadre". Organitzar un acte cultural la vigília de Sant Jordi ha estat magnífic. I més comptant amb molts amics i familiars entre el públic. Crec que ha anat molt i molt bé. 

Demà és Sant Jordi i com us deia tindrem parada d'ERC-MES a la plaça Catalunya. Hem quedat a 2/4 de 8h del matí per muntar-la. Bona nit!