Llista enllestida - Diari de campanya (dia 14)

Avui hem donat a conèixer la llista completa de les persones que formaran la candidatura d'ERC-MES per Girona. Més enllà de les persones que provenen d'ERC, de Moviment d'Esquerres, de les JERC o que són independents us puc assegurar que es tracta d'un únic gran equip. Els militants dels partits sempre els agrada que els seus vagin en els millors llocs d'una llista. I en aquesta llista hi ha tres partits, i per tant no va ser fàcil. Però una vegada aprobada la coalició i la llista per les respectives assemblees i conformat l'equip que es presentarà a les eleccions, els que hi som, ja no recordem de quin partit és cadascú. És així, de veritat. Aquests darrers dies tancant el programa o compartint espais de treball us puc garantir que és així. Parles amb un, truques a l'altre... Sense tenir en compte d'on prové cadascú. I a més es nota que hi ha il·lusió i ganes de treballar. Quina diferència de fa quatre anys, quan ja es veia a venir la davallada. Ara la gent s'ofereix per treballar, o anar als llocs. I això és d'agrair. I crec que aquesta il·lusió i ganes de treballar s'encomanen i es transmet a l'entorn. I això ens portarà a fer un bon resultat a les eleccions, que ens donarà força per poder incidir en la política de la ciutat i canviar les coses. Que és en definitiva del que es tracta.

Avui hem fet reunió de l'equip de campanya. Un munt de temes d'agenda per despatxar. Tants que haurem de seguir divendres. Al vespre, sopar de tot l'equip de campanya. Feia goig veure la taula plena de tanta il·lusió. El sopar s'ha posat molt bé, sobretot per les paraules de tots els que érem allà.

Parlant de llistes, avui des de la Federació Regional de Girona hem anunciat que presentem 155 llistes a les municipals del 24M, i suposa un increment de 28 llistes més que el 2011. Felicitats!