Gangbang

M’adreço a vostè, senyor. Vostè que es deixa sodomitzar dia sí dia també per empresaris, polítics i dinosaures: no perdi el temps comentant articles com aquest perquè a) no serveix per res expressar opinions al ciberespai i b) em sua la polla la seva opinió.

Llegint Twitter ahir hi havia dos titulars interessants. El primer era “detienen al actor porno sospechoso de descuartizar a su novio” i un altre, un tuit d’un tal Maurici que deia “Un amic Mosso, que no tots són uns talossos, em deia que el cos està sorprès que el carrer no estigui en flames, què fem malament?”.

El més interessant del tuit és la pregunta final. Què fem malament? No sé si es refereix al fet que hauríem d’estar cremant rodes de tractor al carrer o si és una reflexió sobre el devenir de la societat. En qualsevol cas, no em sorprèn que els mossos pateixin per trobar-se qualsevol dia d’aquests amb una revolta de tres parells de collons. I les passaran putes, ja ho crec, perquè potser pots contenir a catorze perroflautes tirant pedres, però si s’ajunten catorze mil ja no és tan fàcil.

La cosa està tan malament que fins i tot surt l’amo de Mercadona a dir que hem viscut per sobre les nostres possibilitats i aquestes merdes que diuen els milionaris quan sospiten que, en qualsevol moment, els seus empleats els poden tallar els ous.

Estem assistint al preludi d’una revolució? Resposta curta: sí. Resposta llarga: sí, però la gent porta molts anys domesticada i no vol arriscar la seva patètica vida a canvi de qui-sap-què, de manera que la cosa va per llarg.

La resta, els que s’omplen la boca dient que treballen pel canvi, els activistes 2.0, els que es barallen per arribar a un consens, no tenen collons ni de fer un decàleg ordenat i es preocupen més per la correcció política i en no ofendre a ningú que en arribar a alguna conclusió coherent.

Sotmesos a un gangbang èpic, observant impotents com banquers, ministres, regidors i alcaldes agafen número per donar-nos pel cul, simplement perquè els sistema els ho permet, anem agafats de la maneta cap al puto abisme. No conec cap país que hagi canviat les coses amb frases com “el sistema es fonamenta en la democràcia” o “la violència és injustificable”. La gent que diu aquestes coses és gent molt “vàlida”, tertulians “molt assenyats”, comentaristes que són “autoritats a les xarxes socials”. Però si la seva aportació a la societat és dir que hem de respectar la democràcia, ja em poden anar xupant la polla.