Ego

Sempre s'ha dit que el més feixuc a Twitter són els "trolls". Malauradament aquesta afirmació no és del tot certa, el més carregós són aquelles persones que són a la xarxa senzillament per alimentar el seu ego.

Des dels que compren followers als que roben memes i vídeos fent-se passar pels autors per tal de d'aconseguir repiulades i guanyar seguidors. Aquesta nit passada he estat víctima d'aquesta colla de vagos, ganduls i éssers carregats de poca originalitat, que s'han dedicat a descarregar un vídeo pujat per mi i distribuir-lo sense citar-me.

En un intent desesperat per no quedar en evidència (i ridícul), m'han tirat en cara que el meu vídeo era "robat" de la senyal institucional del Canal Parlament rellançada per TV3. Aquest patètic argument perd tota raó des del mateix moment en que no tapo ni esborro la mosca de la televisió pública catalana. És més, la menció a la meva persona no la reclamo com a "propietari intel·lectual" de les imatges. Més aviat és per haver estat l'únic matat (sí, perquè s'ha de ser un matat), d'haver estat al cas de l'emissió, capturar-la, editar-ho per seleccionar el tall, comprimir el vídeo en format MP4 compatible amb Twitter i posteriorment pujar-lo el primer. Mentrestant, els "reis de l'egocentrisme" només els ha estat necessari quedar-se davant l'ordinador, amb un daiquiri a la mà, observar que les imatges valien el seu pes amb or, descarregar-lo i pujar-lo com si ells s'haguessin treballat la piulada. I aquí pau i després glòria.

Perquè d'això es tracta avui en dia; si tens seguidors, ets cool i si a sobre vas de "malote", aleshores ja ets el rei. Però si em pregunteu a mi, uns reis de pa sucat amb oli.