Dia dels Nens a Beijing!

És el dia dels nens celebrat al vostre país?

El dia dels nens es celebra durant diversos dies en molts llocs de tot el món, però, el que realment sembla és que aquest dia no es celebra a molts països. Aquest és un dia, en particular per honrar als nens, un dia per gaudir i divertir-se, per contribuir a proporcionar als nens amb una bona família, entorn social i educatiu, sobretot és un temps per a les festivitats de tots els joves.

A la Xina, es celebra el dia 1 de juny. Les escoles solen realitzar activitats que permetin als estudiants passar una bona estona, dur a terme actuacions i presentar les seves habilitats com ara cantar i ballar als pares i mestres.

A l’escola on treballo, vam celebrar-ho el dia 29 de maig i vam gaudir d’un dia lliure l'1 de juny perquè els estudiants poguessin gaudir amb les seves famílies.

Les tres mestres estrangers de la meva escola se'ns va dir d'actuar en el musical Cats, juntament amb 30 nens. Durant tres setmanes, a l'escola tot estava centrat en la planificació i la preparació de diferents coreografies.

Quan va arribar el dia, ens vam traslladar a un pavelló on vam mostrar les nostres actuacions. 3 hores d'alegria davant de més de 2.500 persones. Va ser un dia increïble per a tots, pares, nens i mestres.

D'altra banda, el musical Cats va ser seleccionat per actuar en un esdeveniment especial el 02 de juny al Parc d'Atraccions Baijiao per tal de celebrar la Celebració Global del dia Internacional dels nens. Celebració, on es van dur a terme diferents actuacions de diferents escoles. Un dia per reunir a nens de diferents parts del món, i per demostrar el seu aprenentatge en les seves respectives escoles.A la vegada, vam haver d’actuar per un festival de llengües estrangeres a Chaoyang Park el dia 17 de juny.

Estic molt contenta d’haver pogut celebrar aquest dia tan especial a la Xina, i gaudir de l'amor dels nens. Va ser un dia inoblidable.