Tan importants són les paraules quan es tracta d'amor?

Quantes vegades he utilitzat la paraula "T’ESTIMO". Puc comptar-les amb els dits de la mà. Això vol dir que no tinc sentiments? No, en absolut! Però quantes vegades gent que acabo de conèixer, m’ha dit: "T’estimo molt amiga!" I quants d'ells realment ho pensaven de tot cor?

Per a mi, les paraules no importen tant com les accions. El poder de mostrar que realment algú t’ importa i fer que se sentin especials és per a mi el que té sentit. La meva família és el tresor més preuat que tinc! Puc comptar amb ells, i ells poden comptar amb mi. Si tinc un problema ells hi seran per donar-me una mà. Quan vull que m’escoltin, tindré una orella disposada a escoltar. Quan em sento feliç compartiran la meva felicitat.

Mai els hi he dit el molt que els estimo, però estic molt agraïda de tenir-los al meu costat. Fins i tot ara que estem a milers de quilòmetres de distància, de vegades sembla que ni tan sols estiguem separats. Moltes vegades els meus amics m'han dit l’ho estrany que troben que pugui parlar amb la meva família sobre tot. I el que em pregunto des de l'interior "per a mi el que és estrany és que no tothom ho visqui d’aquesta manera ja que nomes tenim una família”.

Simplement dir gràcies per ser qui sou, i per ajudar-me a convertir en la persona que sóc!