La 19a fira Tot Nuvis de Girona tanca les seves portes amb 8.000 visitants

El certamen, que s'ha ofert durant aquest cap de setmana, ha tingut 27 expositors menys que l'any passat

La fira va obrir les seves portes el divendres passat amb l'objectiu d'intentar esquivar la crisi i mantenir el nombre de visitants de l'edició anterior, en concret 4.000 parelles. Aquest any, el certamen ha patit una reducció del nombre d'expositors, 27 menys que durant la 18a edició de la fira. Enguany s'han pogut veure 133 expositors que oferien vestits de nuvi, núvia, elements de restauració, complements, joies, targetes, música, flors i viatges.

El fet de la reducció del nombre d'expositors no ha passat desapercebut per als visitants d'aquesta edició. Com a novetats, la fira ha incorporat un taller de retoc de maquillatge a càrrec de Diana Galí, de l'empresa Toque Personal i una desfilada on es podien veure les novetats en l'àmbit de la joieria. A més, aquest any la fira ha apostat per impulsar el concurs 'Passa els nuvis del Tot Nuvis' mitjançant la xarxa social Facebook.

Per participar-hi, els interessats havien de fer-se seguidors de la pàgina de 'Els Nuvis de Tot Nuvis' i a partir d'aquí "passar" els nuvis entre les seves amistats. D'aquesta manera els usuaris rebien una invitació per assistir al saló i participaven en un sorteig d'un cap de setmana romàntic a Roses, gentilesa de Viatges Viñolas, i de llenceria, tant per a home com per a dona, gentilesa de l'empresa Blonda.

La directora de la fira, Anna Alvar, ha destacat que el taller de protocol, fotografia, rams de núvia i les desfilades de moda i joieria durant el divendres i el diumenge han estat les activitats més seguides per part del públic. La directora de la fira destaca que el saló s'ha convertit en un "certamen de referència" a tot Girona i que, la fira s'ha anat "adaptant" a les novetats que han sorgit en el sector. Alvar destaca que cada cop hi ha menys casaments i detalla que la majoria dels visitants de la 19a Fira Tot Nuvis tenien aproximadament 30 anys.