El PSC de Sant Feliu de Guíxols defensa al vicealcalde i acusa TSF de fer 'demagògia'

Els socialistes diuen que el seu model de govern és "transparent" i l'anterior era fruit de "pactes obscurs"

Reacció a la casa socialista després de les acusacions fetes dilluns per part del partit Tots per Sant Feliu (TSF) els quals van acusar al vicealcalde, Pere Albó, de cobrar de forma "irregular" de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Els socialistes han assenyalat que és inexacte la vinculació que fa el grup a l'oposició entre les remuneracions i la creació d'una figura al Reglament d'Ordenació Municipal (ROM). Amb tot, asseguren que les retribucions són fruit de dedicacions efectives que es tradueixen en temps de treball "i no en pactes institucionals que fonamenten les coalicions de govern". Amb tot, el PSC explica que TSF són coneixedors de tot això i que, per tant, les seves acusacions són "demagògia".

No només això, els socialistes recorden que "les retribucions són proporcionalment menors a les que percebia tot just fa tres mesos el membre de la seva coalició" i apunten que "l’alcalde de Tots per Sant Feliu declarava un 80 % de dedicació i una assignació de 3.000 euros", qualificant-ho com "les retribucions proporcionalment més elevades de la història del municipi".

El PSC remata dient que el govern actual té una manera de treballar "transparent i diàfana" pel que fa a l’apartat de remuneracions mentre que els governs de Carles Motas (TSF) "eren fruit de pactes obscurs, interessos inconfessables".