Més de 14.00 patinadors han passat per la pista de gel de Girona

Fira de Girona qualifica el balanç d’èxit i assegura que es mantindrà l’actual format

En aquesta edició, la pista de gel va obrir les portes el 23 de desembre, 7 dies després del que ho havia fet l’any passat, quan l’activitat es va iniciar el 17 de desembre. La directora de Fira de Girona, Anna Albar, ha destacat que amb aquest canvi 'des del primer dia d’obertura hem mantingut una afluència constant de patinadors, quan l’any passat la primera setmana va ser molt fluixa'. Albar ha remarcat que 'l’encert ha estat fet coincidir la data d’obertura de la pista quan els escolars ja estaven de vacances i mantenir-la oberta fins aquest cap de setmana'. En total, la pista ha obert 17 dies, els mateixos que l’any passat tot i el canvi de dates.

En total, més de 14.000 patinadors han passat per la pista de gel, dels quals un 35% hi ha patinat més d’una vegada. Per poder patinar, Fira de Girona ha posat a disposició del públic més de 300 parells de patins que anaven del número 26 al 46.

La directora de Fira de Girona ha destacat també l’èxit de les altres activitats que s’han pogut trobar al Palau de Fires com l’espai lúdic infantil Elis, on s’hi han portat a terme propostes pensades per als més petits, per a nens i nenes de fins a 12 anys que hi han pogut trobar jocs inflables, tallers de manualitats, piscina de boles i activitats de psicomotricitat. També ha tingut molt bona acollida l’espai de bar-restaurant de l’empresa König de Girona.

Anna Albar ha destacat que 'la combinació d’activitats funciona molt bé perquè, d’una mateixa família, mentre uns patinen, els més petits poden estar a l’espai infantil i els pares i mares al bar-restaurant'.

L’oferta del palau s’ha complementat amb les quines que ha organitzat el club bàsquet Unigirona i que també ha comptat amb una molt bona resposta de públic.