Nadal (PSC): 'Som els únics que tenim un programa pensat per a cadascuna de les comarques de Girona'

Les infraestructures viàries i revitalitzar l'economia, prioritats dels socialistes al Ripollès

Balanç de Govern i presentació de les propostes relacions amb el Ripollès. Joaquim Nadal ha afirmat que durant els darrers anys han impulsat projectes promesos a la comarca com el desdoblament de la C-17. 'Alguns ens titllaven de mentiders però ja és una realitat i pràcticament està desdoblada', ha afirmat Nadal que assegura que aquesta millora viària és clau per assegurar la connectivitat i revitalitzar econòmicament el Ripollès.

Però, segons Nadal, encara hi ha molta feina a fer i ha assegurat que el seu partit té propostes concretes 'poble per poble de la comarca'. 'Cal parlar de la variant de Ribes de Freser i del túnel de Toses', ha continuat Nadal que criticat que 'alguns diguin que no és una prioritat perquè ho és el corredor del Mediterrani'. 'Pels socialistes la prioritat són les dues coses perquè ningú es creurà que tira endavant el túnel fins que comenci la variant de Ribes', ha exposat el cap de llista. Segons Nadal, aquestes obres són necessàries i representaran un 'canvi a millor' en la connexió entre el Ripollès i la Cerdanya.

Joaquim Nadal ha desgranat el programa per a la comarca durant el míting que ha fet al mercat de Ripoll. Una altra prioritat és continuar revitalitzant econòmicament el Ripollès a nivell turístic, desenvolupant actuacions com les previstes en les antigues colònies industrials, i industrial, amb la creació de més sòl destinat a la instal·lació d'empreses. 'Són polítiques que serveixen per lluitar directament contra la crisi i crear ocupació', ha assegurat Nadal.

Campanya neta

El cap de llista del PSC a Girona ha reiterat la seva voluntat de fer una campanya electoral allunyada de la crítica i dels retrets i volent explicar a la societat les propostes concretes del seu partit. Joaquim Nadal ha demanat a l'electorat que 'no es deixi enganyar per la política de grans paraules buides' i que analitzin les propostes concretes. 'N'hi ha que diuen una cosa i en fan una altra, mentre asseguren que són bons nens i no atacaran, l'endemà es dediquen a criticar', ha lamentat Nadal.