Detingut per atracar dues benzineres i una fleca al Gironès en tres dies

Una patrulla va localitzar a l’atracador mentre es canviava d’indumentària per despistar

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 13 d’agost a Girona, un home, de 35 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Girona, com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació.

En dia 7 d’agost els mossos van tenir coneixement que s’havia produït un atracament a la farmàcia de la població de Llambilles (Gironès). El lladre va esgrimir una arma, una eina de fuster, i se’n va endur els diners de la caixa registradora.

Tres dies després, es van produir dos robatoris amb intimidació a dues benzineres de la ciutat de Girona, on l’atracador va amenaçar als treballadors i va sostreure els diners que hi havia a la caixa.

A quarts d’onze del matí del dia 13 d’agost, els mossos van rebre l’avís d’una treballadora d’una fleca de la ciutat informant que un home havia intentat atracar-la però que finalment havia marxat del lloc sense fer-ho.

La policia va fer recerca per la zona amb la informació facilitada per la flequera i en un carrer adjacent va localitzar un home a l’interior d’un vehicle que s’estava canviant de roba i que coincidia amb la descripció facilitada.

La patrulla va escorcollar el vehicle i va trobar la roba utilitzada en els tres robatoris. Tanmateix van localitzar l’arma utilitzada per intimidar sota una de les estores del cotxe. 

Els mossos van detenir l’home per tres robatoris amb intimidació. El detingut, amb antecedents, ha passat aquest dimecres dia 16 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.