Detingut un veí de Roses per traficar marihuana dins brics de sucs de fruita

Se'l va enxampar venent la mercaderia a tres turistes

La setmana passada va tenir lloc a Roses (Alt Empordà) la detenció d’un veí de la població de nacionalitat marroquina, per un presumpte delicte contra la salut pública per tràfic de marihuana. La substància era distribuïda a l’interior de brics de sucs de fruita.  

Els fets es van produir a primera hora de la tarda del passat dimarts, quan un policia local de Roses que es dirigia al seu domicili després de finalitzar la seva jornada laboral, va detectar el detingut, identificat en diverses ocasions per agents policials per motius relacionats amb la salut pública, caminant pel carrer Girona, juntament amb tres turistes.

L’agent va seguir el sospitós i els seus acompanyants, i va poder detectar clarament com el detingut lliurava alguna cosa a una de les persones del grup dins el portal d’un edifici. Un cop informada la seu de la Policia Local de Roses per a l’enviament d’una patrulla, es va procedir a l’escorcoll d’aquestes persones, que va donar com a resultat l’obtenció de dos envasos tipus bric de suc -un en possessió del comprador i un altre del venedor-, a l’interior dels quals hi havia substància vegetal seca de color verd, presumptament marihuana, embolicada en paper d’alumini.

Davant les explicacions del comprador informant que la marihuana, efectivament, havia estat adquirida feia uns moments a la persona identificada, la patrulla va traslladar els implicats a dependències policials dels Mossos d’Esquadra, que els va prendre declaració. Davant el reconeixement i l’evidència de la comercialització de droga manifestada, es va procedir a la detenció del venedor.